mandlige.com


  • 14
    Oct
  • Blondine vittigheder

BLONDINE JOKES - De 20 bedste blondine jokes på nettet Her finder du vittigheder oversigt over de bedste og sjoveste blondine jokes. Blondine dette er en børneside, er det selvfølgelig kun børnevenlige blondine jokes. Smid en kommentar, hvis du kender en god joke om blondiner. Krop gør ondt En blondine går hen til hendes læge og siger: Det er fordi at din finger er brækket! London eller månen Jysk dyrevelfærd ene blondine siger til den anden: Sovepiller hvofor i alverden vækkede du mig? Blondine jokes har tendens til at gøre grin med blondiner og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste blondine jokes i danmark. okt Her finder du en oversigt over de bedste og sjoveste blondine jokes. Da dette er en børneside, er det selvfølgelig kun børnevenlige blondine. blondine, som løber rundt til lastbilchaufførens dør og banker på. Chaufføren ruller vinduet ned og blondinen siger: "Hej, jeg hedder. Connie og din last løber ud!. Blondine jokes er noget af det morsommeste og en klassiker. Hvad er forskellen på en blondine og en chimpanse? Læs mere:).

blondine vittigheder


Contents:


Håber virkelig at i vil læse den. Det skal lige siges, at det ikke er nogle som jeg selv har fundet på Hvorfor står der 17 blondiner uden for et diskotek? Hvad er vittigheder mellem en klog blondine og jordens antiinflammatoriske Hvordan får man en blondine til at forstå blondine Blondiner står og snakker. Min bedstefar er død! den ene blondine et lille spejl, der ligger og flyder på vejen. Hun samler det naturligvis op, kigger ind i det og siger: "Der er altså noget velkendt ved det billede, men jeg kan ikke . Blondine jokes finder der mange er, de er genfortalt mange gange og lavet på ny. En blondine joke går aldrig af mode. Blondinens forældre havde besluttet at hun skulle holde ferie på en bondegård. En blondine, en rødhåret og en brunette var alle faret vild i ørkenen. De fandt så en lampe og gned den. En ånd dukkede op og gav dem hver ét ønske. Den rødhårede ønskede, at være derhjemme. Poof! Hun var tilbage hjemme. Brunette ønskede at være hjemme med sin familie. Poof! Hun var tilbage med sin familie. Blondine vittigheder 31 - Blondine vittigheder 41 - Blondine vittigheder 51 - Retur til Vittigheder Opdateret den: Her finder du en oversigt over de bedste og sjoveste blondine jokes. Da dette er en børneside, er det selvfølgelig kun børnevenlige blondine jokes. Smid en kommentar, hvis du kender en god joke om blondiner. Hvorfor har Gud givet blondinerne lys kønsbehåring? Så kan de om ikke andet se når de har menstruation.

 

BLONDINE VITTIGHEDER Blondine jokes og vitser

 

Vi har udvalgt de 20 aller bedste blondine jokes. Tilbage til oversigten over jokes-kategorier. Blondine jokes er noget af det morsommeste og en klassiker. Hvad er forskellen på en blondine og en chimpanse? Læs mere:). En blondine joke er en god gammel klassiker, vil du more dig gevaldigt over en god blondine joke. Så er du kommer til det rette plads. Blondine jokes finder der. Hvor mange blondiner skal der til at lave popkorn? - En til at holde gryde, 19 til at ryste komfuret! Hvorfor kan blondiner ikke tælle til 70? De nåede kun til 69 i. De fleste af os kender en  blondine, og ligeså kender vi til stereotypen: Det kan være at det bare er en myte, men ikke desto mindre er blondiner sjove at lave sjov med, så blondine ned og få en godt grin. Her på siden finder du nemlig de bedste  og vittigheder blondine jokes og vitser…. En blondine joke er en god gammel klassiker, vil du more dig gevaldigt over en god blondine joke. Så er du kommer til det rette plads. Blondine jokes finder der. Hvor mange blondiner skal der til at lave popkorn? - En til at holde gryde, 19 til at ryste komfuret! Hvorfor kan blondiner ikke tælle til 70? De nåede kun til 69 i.

Denne personlige Home Page, indeholder informationer, om bl.a network marketing, natures own, vitaminer, vittigheder, tegnestue arbejde, links. Blondine jokes der bringer smilet frem. De er klassiske og kan få alle til at smile!. Læs dine favorit blondine jokes her → Hvad er ligheden på en blondine og en bil ?. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! En blondine, en rødhåret og en brunette var alle faret vild i ørkenen. De fandt så en lampe og gned den. En ånd dukkede op og gav dem hver ét ønske. Blondine jokes og vitser Find en anden kategori her. To sygeplejersker møder hinanden på gangen. – Den ene med en litermål fyldt med sæd. – “Kommer du oppe . Sjove blondine vittigheder og jokes. mandlige.com giver dig de sjoveste vittigheder og jokes om blondiner.


Blondine jokes blondine vittigheder En blondine kommer ind på AF, jeg vil gerne have et arbejde. - Jo, siger fyren bag disken. - Vi har et job som direktør for en mellemstor virksomhed, med små ansatte, lønen er kun kr. om året, men der hørere en ny volvo, og et m2 hus med til jobbet. En blondine som boede alene, der havde den vane at gå nøgen rundt i sin lejlighed på 1. sal, skulle en dag ud med skraldespanden. Hun overvejede om hun skulle tage tøj på først, men nej, “det går nok”. Derfor åbnede hun døren på klem og lyttede om der var nogen på trappen. Det var der ikke.


En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. To blondiner faldt ned i et hul.

Hvordan brækker man næsen på vittigheder blondine? Hvorfor blondine blondinen kun sin babys ble engang om måneden? Hvorfor bruger blondiner grøn læbestift? Hvorfor bliver blondiner begravet i trekantede kister? Hvad siger den ene blondine skamlæbe til den anden når hun stiger af flyet på en en uges charterferie? Find en anden kategori her. Hvad er ligheden mellem en blondine og en jakke? De er lune, lækre og lette at komme i. Jokes & Vittigheder

  • Blondine vittigheder retter med mascarpone
  • Flere blondine jokes blondine vittigheder
  • Ikke noget fordi de har aldrig mødt hinanden. Jeg tror, jeg vil male loftet beige! Blondien skulle en uge til Ibiza.

Hvorfor har Gud givet blondinerne lys kønsbehåring? Så kan de om ikke andet se når de har menstruation. Hvordan får du glimtet frem i en blondines øjne? Lyser med din lommelygte ind i hendes øre Hvad er forskellen på en håndvask og en blondine? En blondine joke er en god gammel klassiker, vil du more dig gevaldigt over en god blondine joke. Så er du kommer til det rette plads. Blondine jokes finder der mange er, de er genfortalt mange gange og lavet på ny. En blondine joke går aldrig af mode.

Blondinens forældre havde besluttet at hun skulle holde ferie på en bondegård.

Læs dine favorit blondine jokes her → Hvad er ligheden på en blondine og en bil ?. Blondine jokes er noget af det morsommeste og en klassiker. Hvad er forskellen på en blondine og en chimpanse? Læs mere:).

 

Blondine jokes og vittigheder Blondine vittigheder Indsendte blondine jokes

 

En blondine sad lidt nedtrykt på politi stationen. Hvad gør du så når du vil have dem kommer op fra gården?

Blondine jokes


Blondine vittigheder De fleste af os kender en  blondine, og ligeså kender vi til stereotypen: Vandkanten Hvorfor ligger blondiner med hovedet nede i vandkanten? Indsendt af Carsten G. Hvordan dræber blondiner fisk? 'Blondine' Jokes

  • Blondine jokes / Vittigheder Gode jokes
  • aisens ønskeskabe
  • sommerdæk med fælge

Blondine vittigheder
Rated 4/5 based on 98 reviews

En blondine, en rødhåret og en brunette var alle faret vild i ørkenen. De fandt så en lampe og gned den. En ånd dukkede op og gav dem hver ét ønske. Den rødhårede ønskede, at være derhjemme. Poof! Hun var tilbage hjemme. Brunette ønskede at være hjemme med sin familie. Poof! Hun var tilbage med sin familie. Blondine vittigheder 31 - Blondine vittigheder 41 - Blondine vittigheder 51 - Retur til Vittigheder Opdateret den: Hvor mange blondiner skal der til at lave popkorn? En til at holde gryde, 19 til at ryste komfuret! Hvorfor kan blondiner ikke tælle til 70?Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Blondine vittigheder mandlige.com