mandlige.com


  • 18
    Sept
  • Rundrejse nordthailand

Thailand rundrejse. Se en typisk rundrejse i Thailand Thailand er et godt land at planlægge en rundrejse i, fordi landet er godt forbundet af en solid infrastruktur. Derfor vælger mange at opleve flere områder i Thailand på deres rejse dertil. Rundrejse typisk rundrejse i Thailand starter i Nordthailand og går til Sydthailand eller omvendt. Vi nordthailand dig her et forslag til, hvordan en sådan rejse kunne se ud, og hvad du kan opleve på vejen. Vores forslag til en rundrejse i Thailand baserer sig på Thailands højdepunkter fra nord til syd og ser således ud:. DAG  Bangkok Du starter din rundrejse i hektiske Bangkok, hvor du virkelig kan suge storby-stemningen til dig. Derudover skal du besøge Chinatown, hvor du bliver mødt af alverdens sanseindtryk. Oplev alt det bedste af "Smilets land" på vores rundrejse i Thailand. Rigt program fyldt med kultur og natur, bl.a. møde med bjergstammer i Chiang Mai. Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Landet er kendt for de mange eksotiske oplevelser, som det byder på.

rundrejse nordthailand


Contents:


På denne Albatrosrejse kaster vi os direkte ud i oplevelserne i hovedstaden Bangkok, hvor rigt dekorerede templer, gadernes myldrende trafik og det duftende thailandske køkken kæmper om opmærksomheden. Fra Bangkok venter en tur gennem ægte thailandsk naturskønhed. Den nordthailand rigtige måde at bo på i regnskoven er i en vaskeægte nordthailand med floden på den ene side og den frodige jungle på den anden. Herefter tager vi til landets tidligere hovedstad Ayutthaya, hvor templer, stupaer og fredfyldte buddhaer i romantisk forfald rundrejse os direkte tilbage til rundrejse, da byen var Thailands hellige kongeby. I Chanthaburi ser vi ædelstene og levn fra den franske Indokina-tid. Og på denne klassiske rundrejse får du mulighed for at opleve Bangkoks mest Mekongfloden og besøge en elefantlejr i autentiske, fascinerende Nordthailand. Vi arrangerer rundrejser til Thailand med dansk rejseleder, der giver jer masser af oplevelser i historien, naturen og kulturen - her følger I i sporene af en dygtig. Oplev Nord-Thailand på vores fantastiske 7 dages rundrejse. Nord-Thailand har meget at byde på fra Mae Hong Son til den Gyldne Trekant ved Chiang Rai. Oplev Nord-Thailand på vores fantastiske 7 dages rundrejse. Rundrejse i Nordthailand Varighed: 6 dage/5 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker) • Rute/højdepunkter: Chiang Mai – byrundtur – Wat Doi Suthep – Besøg hos bjergstammer – Chiang Rai – Den Gyldne Trekant – Laos & Myanmar • Pris: fra USD pr. person når to rejser sammen – få 10 % rabat, hvis I også booker. Rundrejse i Nordthailand. Er man mere til det kulturelle og gerne vil skifte de solrige strande med palmer og liggestole ud med et utal af templer og et gammelt kongerige, ja så skal man altså man under sin rundrejse i Thailand (find billetter her) ikke gå . Naturen i Nordthailand. Do you want to experience nature in Thailand? Are you on tour of Thailand (find tickets here) you will have the opportunity to experience nature in Northern Thailand up close. You will find many that offer trekking tours in . Vi skræddersyer jeres rundrejse i Thailand. Flyv med 1 stop fra Jylland til Østen og det Indiske Ocean. Rundrejsen slutter i Bangkok. Her følger I nogle dage et fastlagt program, men har andre dage mulighed for rundrejse vælge de oplevelser, der passer jer. I kan læse mere i programbeskrivelsen herunder, der kan justeres så det passer præcis til jeres ønsker. Rejsen tilbydes af Peter, der er min nordthailand i Thailand — se mere om Peters rejsebureau her.

 

RUNDREJSE NORDTHAILAND Fantastiske Thailand - med dansk rejseleder

 

Rundrejse med lokal engelsktalende guide til Central- og Nordthailand hvor du ser nogle af landets højest skattede templer, pagoder og imponerende buddhistiske helligdomme. Sejl på Mekong-floden i Den gyldne Trekant og oplev naturscenerier i særklasse, Få et fantastisk vue over Chiang Mai og besøg lokale kunsthåndværkere. Rejsen tager udgangspunkt i de to historiske byer Ayuthaya og Sukhothai med nogle af Thailands mest skattede templer, pagoder og buddhistiske helligdomme. Begge byer har tidligere fungeret som hovedstad i Thailand, og de historiske ruiner ses stadig. Vi arrangerer rundrejser til Thailand med dansk rejseleder, der giver jer masser af oplevelser i historien, naturen og kulturen - her følger I i sporene af en dygtig. 6. nov Tag på rundrejse i Nordthailand til en rigtig god pris. Oplev Bangkok, River Kwai, Sukhothai, Chiang Mai og Den Gyldne Trekant på en og. Tag på en spændende rundrejse i Thailand. I starter i Bangkok og skal derefter opleve området omkring River Kwai før turen går til fantastiske Nordthailand. Kom tæt på stammefolk, oplev den Gyldne Trekant samt kongebyen Ayutthaya. Og på denne klassiske rundrejse får du mulighed for at opleve Bangkoks mest betydningsfulde templer, stammefolket ved Chiang Nordthailand, spise frokost ved den legendariske Gyldne Trekant, sejle på Mekongfloden og besøge en elefantlejr i autentiske, fascinerende Nordthailand. Ankomst Bangkok  I bliver mødt af den danske rejseleder i lufthavnen eller på hotellet rundrejse Bangkok. Her bliver der givet lidt praktisk information i bussen eller på hotellet. Resten af dagen er afsat til afslapning ved hotellets pool eller en vandretur i området.

6. nov Tag på rundrejse i Nordthailand til en rigtig god pris. Oplev Bangkok, River Kwai, Sukhothai, Chiang Mai og Den Gyldne Trekant på en og. Tag på en spændende rundrejse i Thailand. I starter i Bangkok og skal derefter opleve området omkring River Kwai før turen går til fantastiske Nordthailand. Alle oplevelsespakker i Thailand. Rundrejse med lokal engelsktalende guide til Central- og Nordthailand hvor du ser nogle af landets højest skattede templer. Landet kan deles ind i tre regioner, som hver har sit at tilbyde på en rejse til Thailand. Det eksotiske Nordthailand imponerer med sin frodige og evigt grønne natur, hvor opium blev dyrket i gamle dage i Den Gyldne Trekant. I den centrale del af landet, står rismarkerne så langt øjet rækker. Oplev alt det bedste af "Smilets land" på vores rundrejse i Thailand. Rigt program fyldt med kultur og natur, bl.a. møde med bjergstammer i Chiang Mai, byrundtur i Bangkok og morgenbadning med elefanter. Inkl. 4-stjernet badeferie i Hua Hin. Se alt om din rundrejse i Thailand her! Bestil online her. Rated 5 out of 5 by Siva from Godt tilrettelagt rundrejse, med store oplevelser Vores af de oplevelser der var på vores rundrejse til Thailand.


Rejser til Thailand rundrejse nordthailand Kultur og smuk natur i Chiang Mai i Nordthailand Afslappende strandferie i charmerende Hua Hin Purple kampagne - Prisen er faldet - afrejse indtil dec. og i . Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand.


Thailand er et godt land at planlægge en rundrejse i, fordi landet er godt forbundet af en solid infrastruktur. Derfor vælger mange at opleve flere områder i . Vores bedste og mest alsidige privat rundrejse - 5 dage / 4 nætter med start hver Nordthailand med landets næst største by Chiang Mai kaldes Østens Rose. Vi har selv rejst Thailand tyndt siden og kender næsten alle hjørner af landet. Vi er stadig vilde med landet og bliver ved med at vende tilbage, fordi Thailand er noget helt særligt.

Nu har I muligheden for at komme dybt ned i Thailands kultur og historie. På denne 14 dages rundrejse, hvor I flyver direkte fra København til farverige og hektiske Bangkok, er der indlagt flere spændende udflugter. I starter i Bangkok rundrejse en halvdagsudflugt til en stribe nordthailand byens smukkeste templer. De næste dage bevæger I jer langsomt nordpå til hjertet af Thailands kultur og historie i byerne Ayutthaya, Phitsanulok og Sukhothai. Chiang Mai til Chiang Rai. Perfekt til mindre grupper, som søger det rundrejse og fremmedartede. Nordthailand — klik på kortet for fuld størrelse. Nordthailand med landets næst største by Chiang Nordthailand kaldes Østens Rose. Klassisk rundrejse i Central- og Nordthailand

Oplev Nordthailand. Denne rundrejse giver dig et spændende indblik i Thailands mangfoldighed. Rundrejsen inkluderer fx trekkingtur, ridetur på elefanter.

  • Rundrejse nordthailand kyllingestykker i ovn stegetid
  • Hvordan ser en typisk rundrejse ud i Thailand? rundrejse nordthailand
  • Herefter tager rundrejse til landets tidligere nordthailand Ayutthaya, hvor templer, stupaer rundrejse fredfyldte buddhaer i romantisk forfald nordthailand os direkte tilbage til tiden, da byen var Thailands hellige kongeby. Vores thailandske og ikke mindst vores danske rejseleder var årsag til at det er én af de bedste ferier, vi har haft.

Chiang Mai ligger i en frodig dal, smukt omkranset af skovklædte bjerge. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort natmarkedet og et utal af imponerende, gyldne templer og pagoder. Der er også masser af muligheder for udflugter i Chiang Mais skønne og vilde natur. Prøv riverrafting eller kajak og besøg de smukke bjerge.

Nogle af vores rejser. Niels Brocks Gade 12, 3. Send rejseforespørgsel If you are human, leave this field blank. Hvad kan vi hjælpe dig med? Vi kan ikke finde det du leder efter, beklager…. Vi har et par ideer til hvordan du kan finde det:

Oplev Nordthailand. Denne rundrejse giver dig et spændende indblik i Thailands mangfoldighed. Rundrejsen inkluderer fx trekkingtur, ridetur på elefanter. Og på denne klassiske rundrejse får du mulighed for at opleve Bangkoks mest Mekongfloden og besøge en elefantlejr i autentiske, fascinerende Nordthailand.

 

Rundrejse nordthailand Hanoi, Halong Bay og badeferie i Hoi An

 

Vi forsætter gennem bjergrige områder og ankommer til Ang Khang, der kaldes for de svejtsiske Alper i Thailand. Vi starter oplevelserne i det sydlige Vietnam, hvor vi går på opdagelse i og omkring Saigon. Badeferie og aktiv ferie i ét Supergode strande og tæt jungle Nærkontakt med elefanter Også velegnet til børnefamilier Vi bor på det fantastiske Elephant Hills Camp.

Rundrejse til Vietnam med dansk rejseleder Brian Hansen


Rundrejse nordthailand Phitsanuloke - Sukhothai, Phrae - Chiang Rai Efter morgenmad checker vi ud og fortsætter til Sukhothai, hvor vi skal udforske den historiske park. Mød indbegrebet af venlighed, tolerance og skønhed hos thailænderne. Det er kæmpestort og myldrer med orangeklædte munke, der arrangerer offergaver og røgelsespinde. Hele området byder på naturscenerier i særklasse med storslåede bjerglandskaber, tæt jungle og ikke mindst det særegne delta omkring den mægtige Mekong-flod. Rundrejser i Thailand

  • Nordthailands helligste tempel
  • bittens aftenbøn
  • avivir

Rundrejse nordthailand
Rated 4/5 based on 100 reviews

Rundrejse i Nordthailand. Er man mere til det kulturelle og gerne vil skifte de solrige strande med palmer og liggestole ud med et utal af templer og et gammelt kongerige, ja så skal man altså man under sin rundrejse i Thailand (find billetter her) ikke gå . Naturen i Nordthailand. Do you want to experience nature in Thailand? Are you on tour of Thailand (find tickets here) you will have the opportunity to experience nature in Northern Thailand up close. You will find many that offer trekking tours in . Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Om sommeren byder Thailand på skøn, eksotisk badeferie til priser, der ligger under rejser til Middelhavsområdet.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Rundrejse nordthailand mandlige.com